18-10-09

Wat een week ...

Bazinnetje ligt altijd in de zetel en maar hoesten, niet te doen. Wij steken ons soms achter de zetel weg als ze weer eens begint raar te doen. Ze gaat niet met ons wandelen en speelt ook niet in de tuin met ons. Wij mogen wel op haar schootje liggen als we rustig zijn.

Er komt hier de laatste dagen vaak een meneer met een zwart valiesje en dan moeten wij buiten, maar we kijken goed vanachter het raam wat hij doet hoor met ons bazinnetje. Hij steekt zoiets in zijn oren en luistert aan bazinnetje haar buik, schrijft iets op een papiertje, bazinnetje geeft hem dan centjes en hij is weg. Ondertussen hebben wij al begrepen dat het de mensendokter is en dat bazinnetje een longontsteking heeft en daardoor zoveel moet hoesten.

En dan… donderdagnacht ineens iedereen uit bed, overal volle licht… Onze baasjes waren druk aan het overleggen. Spoed… ziekenhuis… hadden we gehoord… Maar wie, wat gebeurd er???

Toen hoorden we ons speelmaatje wenen, en ze had veel pijn in haar buikje. Ocharme, wij konden niets doen… Baasje is dan met haar vertrokken naar spoed. Bazinnetje ook wenen, want zij kon niet mee omdat zij ook te ziek is, maar wij hebben ons best gedaan om haar te troosten.

De rest van de nacht hebben we niet veel meer geslapen, want ons baasje belde af en toe eens vanuit het ziekenhuis om te zeggen wat er daar gebeurde. ’s Morgens was ons baasje terug, maar zonder ons speelmaatje.

Iedereen zich een beetje opgefrist en dan baasje weer naar het ziekenhuis. Tegen de middag belde hij, het was haar appendix en ze moest in de namiddag geopereerd worden. Wat voor iets dat is een appendix weten we niet, maar het doet wel pijn hebben we gezien. De operatie is goed verlopen en ons maatje is sinds deze morgen terug thuis.

Veel zin om met ons te spelen heeft ze nog niet, ze heeft precies ook nog een beetje pijn in haar buikje.

We zullen maar braafjes in de zetel liggen hé…

Amaai, wat een rare week zeg… hopelijk kunnen we vlug weer spelen en gaan wandelen, want we vervelen ons een beetje hoor…

14:40 Gepost door Flor & Beau | Permalink | Commentaren (0) | Algemeen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.